Indien u vragen hebt of een reservatie wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact 0497 17 29 78

DE PRIJSLIJST VAN UW HONDENOPPAS

Een all-inclusive verblijf op maat van uw hond! 

Uw honden laten overnachten, gebruik maken van de hondenopvang tijdens de dag, uw viervoeter vervoeren of bij u langskomen als hondenoppas? 

In Heist-op-den-Berg is het allemaal mogelijk dankzij de diensten van Hondenhotel De Wilgenhoeve. Dit gebeurt steeds aan transparante en concurrentiële prijzen. Bekijk onze prijzen of geef gerust een seintje indien u meer informatie wenst te ontvangen.

Tijdens hoogseizoen 1 hond €25/dag
Tijdens hoogseizoen 2 honden in zelfde verblijf €37/dag
Buiten de schoolvakantie 1 hond €23/dag
Buiten de schoolvakantie 2 honden in zelfde verblijf €35/dag
  • Voor meerdere honden wordt er in overleg een prijs afgesproken
  • Dagopvang: 20€ (exclusief eten en overnachting) Geen dagopvang mogelijk tijdens de schoolvakanties.
  • Huisbezoeken in Wiekevorst en omliggende gemeentes: 1 maal langsgaan vanaf 15€ / dag, 2 maal langsgaan per dag vanaf 25€/dag naargelang de bestede tijd
  • Verblijven langer dan 30 dagen krijgen een extra korting van 10% op totaal bedrag
  • Brengen en ophalen naar hondenkapsalon 5€ extra wordt er dan bij gerekend
  • Brengen en ophalen van uw hond naar andere plaatsen wordt in overleg afgesproken

OPENINGSUREN: STEEDS NA AFSPRAAK!!!

  • Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag: Van 10.00 uur tot 12.00 uur & van 17.30 uur tot 19.00 uur
  • Woensdag: van 10.00 uur tot 11.00 uur & van 17.30 uur tot 18.30 uur
  • Zondag: van 19.00 tot 20.00 uur

Gelieve deze uren te respecteren! In de schoolvakanties en op zondag doen wij geen bezoeken aan het hondenhotel.

VERDERE AFSPRAKEN

Voor u een reservatie kunt maken, dient u eerst op een verkennend gesprek te komen met uw hond. Dan wordt er gestart met een kort verblijf van 24u. Als het korte verblijf goed verlopen is, kunt u reserveren voor een langere periode. We hebben het recht om honden te weigeren die de rust voor andere hotelgasten verstoren. 

Voor een reservatie kunt u mailen naar de hondenopvang met de vermelding van uw gegevens, de naam, het ras van de hond en de gewenste reservatieperiode. Uw reservatie is bindend door de mail. Gelieve rekening te houden met de openingsuren voor het brengen en afhalen van uw hond. Bij een annulering binnen de 15 dagen verliest u dan ook uw voorschot. Bij een reservatie dient u een voorschot van 30% binnen de maand te betalen. De rest wordt betaald bij het brengen van uw hond. 

De rekeningnummers zijn: BE67 7350 3687 9687BE25 1030 5904 5382

Wanneer u het voorschot niet binnen de maand heeft betaald, vervalt uw reservatie. Bij wanbetalingen wordt een administratiekost van €50 aangerekend plus 10% van het totale bedrag per week, exclusief BTW. Wanneer er nog geen reactie volgt, wordt het dossier doorgegeven aan een incasso en de rechtbank. De extra kosten worden doorgerekend aan de wanbetaler. 

De dagen waarop we uw hond brengen of afhalen worden als volledige dagen aangerekend. Bezichtigingen zijn enkel mogelijk na het maken van een afspraak. Tijdens schoolvakanties worden er geen bezichtigingen georganiseerd vanwege de drukte. 

CONTACT

Heeft u nog bijkomende vragen over de prijzen of over de richtlijnen? Neem gerust contact op met Hondenhotel De Wilgenhoeve.