Indien u vragen hebt of een reservatie wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact 0497 17 29 78

PRIJSLIJST

In Heist-op-den-Berg is het allemaal mogelijk dankzij de diensten van Hondenhotel De Wilgenhoeve. Dit gebeurt steeds aan transparante en concurrentiële prijzen. Bekijk onze prijzen of geef gerust een seintje indien u meer informatie wenst te ontvangen.

AANVRAAG RESERVATIE

Bij Hondenhotel De Wilgenhoeve kunt u er zeker van zijn dat we verzorging aanbieden die volledig aan uw wensen en uiteraard die van uw hond voldoet. Dankzij onze kleinschaligheid, wordt ieder dier van dichtbij opgevolgd en genieten ze allemaal van een individuele begeleiding op maat. Klik hier om de infofiche in te vullen

BRENG UW HOND ZONDER ZORGEN NAAR ONS HONDENHOTEL

De geschikte hondenoppas voor uw hond

Wij zijn een kleinschalig hondenhotel dat de deuren opende in 2014. Aandacht op maat van de individuele noden van elke viervoeter, dat is waar wij dag in dag uit voor gaan.

Verzorging op maat van elke individuele hond

De manier van verzorgen wordt steeds volledig op maat van de hond aangeboden en dus vooraf besproken met het baasje. Zo krijgen de dieren onder andere eten volgens hun eigen gewoonten. Dit kan een-, twee- of driemaal per dag zijn. Vers water staat steeds ter beschikking en ook het toedienen van medicatie is geen enkel probleem. Tijdens de winter is er verwarming voorzien en in de zomer voorzien we de nodige verkoeling. De verblijven worden dagelijks gereinigd en ontsmet zodat uw viervoeter kan vertoeven in een schone en hygiënische omgeving. 

De honden mogen uiteraard vrij rondlopen in de binnen- en buitenruimtes van de opvang zodat ze niet uren in hun kennels opgesloten zitten. Het hondenverblijf beschikt naast deze verblijven ook over drie speelweides waar de honden heerlijk van hun vrijheid kunnen genieten. Oudere honden die nood hebben aan rust, krijgen aangepaste verzorging en beweging. 

Een laatste service is de hondenoppas aan huis vanuit Wiekevorst in de omliggende dorpen. Afhankelijk van uw vragen kan er met de honden worden gewandeld of worden ze naar het trimsalon gebracht. Dit moet wel enkele weken vooraf worden aangevraagd. 

De werking van het hotel

Ons hondenhotel werkt uitsluitend op afspraak. Op die manier wordt het u makkelijk gemaakt en krijgen u en uw hond alle aandacht bij het brengen en afhalen. Door deze werkwijze is het bovendien vlotter werken om alles in huis te halen voor uw hond en om het hotel dagelijks te poetsen. Er wordt dan ook gevraagd om de afgesproken uren te respecteren.

Maandag
10u-12u / 17.30u-19u
Dinsdag
10u-12u / 17.30u-19u
Woensdag
10u-11u / 17.30u-18u30
Donderdag
10u-12u / 17.30u-19u
Vrijdag
10u-12u / 17.30u-19u
Zaterdag 
10u-12u / 17.30u-19u
Zondag 
Zondag 19u-20u

Het bezichtigen van ons hondenhotel kan steeds op afspraak. Op zondag en tijdens schoolvakanties organiseren we geen bezoeken omdat het dan sowieso druk is en we willen dat de honden die hier verblijven, voldoende rust hebben en ontspannen kunnen vertoeven in onze opvang. 

Tegen volgende ziektes moet uw honden worden gevaccineerd alvorens uw hond hier kan verblijven. Ga tijdig naar uw dierenarts voor de nodige vaccinaties:

hondenziekte, parvo (kattenziekte), leptospirose en kennelhoest. 

Bij het inchecken van uw hond in het pension wordt het vaccinatieboekje gevraagd. Bovenvermelde vaccinaties mogen maximum 1 jaar oud zijn. Voor de veiligheid van onze honden kunnen we uw hond niet toelaten indien er geen vaccinatieboekje voorhanden is. Ook het Ministerie verlangt dit. 

Verder vragen we ook om uw dier te ontwormen en preventief te behandelen tegen ectoparasieten (vlooien) en teken in het belang van elke gast.

In de zomer wordt er rekening gehouden met de warmte door zwembadjes te zetten en bovendien zijn er voldoende plekken in de schaduw en koelere plekken om te vertoeven. De groepen van honden worden samengesteld op basis van het feit of ze goed samen kunnen zijn/spelen of niet. 

Breng zeker een dekentje of kussen van uw hond mee zodat hij of zij de geur van thuis bij zich heeft. Op die manier kunnen de honden meer op hun gemak zijn en met een gerust hartje bij ons verblijven. U mag uiteraard alle spullen meebrengen die ervoor zouden zorgen dat uw hond zich meer thuis zal voelen. Onze zaak is echter niet verantwoordelijk voor uw materialen die de hond stuk bijt en door ons worden er geen dekens of kussens voorzien. 

Eten en medicatie

Het eten is NIET MEER inbegrepen in de prijs. Elke hond brengt zijn eigen en voldoende voeding mee. 

Het geven van medicatie is inbegrepen in de prijs. Wandelingen maken met uw hond kan op vraag worden gedaan. Een kleine wandeling van 20 minuten kost €10, een grote wandeling van 50 minuten kost €15. Het is eveneens mogelijk om uw hond tijdens zijn verblijf te laten trimmen of wassen. Dit is enkel mogelijk als er beschikbaarheid is in het hondenkapsalon. Voor het vervoer naar het kapsalon wordt €5 extra aangerekend.

BIJKOMENDE VOORWAARDEN

Loopse teven worden niet toegelaten in de hondenopvang. Het vaccinatieboekje moet steeds bij uw hond blijven zodat we kunnen nagaan of alles in orde is. Wanneer de uitbaters van het hotel denken dat er iets mis is met uw hond, wordt er niet geaarzeld om de vaste dierenarts van onze zaak te verwittigen. In zo’n geval zijn de kosten voor de eigenaar. 

Het hondenhotel is niet verantwoordelijk voor huisdieren die bij ons verblijven in onderstaande gevallen:

  • ontsnappen
  • ziekte of verwondingen
  • zwangerschap
  • overlijden
  • diefstal 

Hondenhotel De Wilgenhoeve is uiteraard in orde met alle wettelijke voorschriften. De veiligheid van uw hond komt steeds op de eerste plaats. 

Contact 

Reserveer tijdig een plaatsje voor uw hond want de plaatsen zijn beperkt. Heeft u nog bijkomende vragen? Contacteer Hondenhotel De Wilgenhoeve gerust via 0497 17 29 78 of via mail. Op onze Facebookpagina worden regelmatig filmpjes en foto’s gepost zodat u zelfs